Kultúra >

Literatúra

Katalog

  • ABC shop, s.r.o.
    Internetové kníhkupectvo so širokou ponukou a všeobecným zameraním.
    http://www.abcknihy.sk/ Otvoriť v novom okne
  • Artforum - online kníhkupectvo
    Hľadáte dobré knihy a nie lacné čítanie? Knihy, ktoré píšu dejiny literatúry už dnes a nie pseudoliterárny paškvil? Zaujímajú vás ozajstné knihy – kvalitná literatúra?
    http://www.artforum.sk Otvoriť v novom okne
  • Knihy a DVD
    Predaj DVD filmov, CD, hier a plagátov za nízke ceny.
    http://www.gorilamegastore.sk/ Otvoriť v novom okne
  • Mystérium - Romány pre ženy
    Romány, romance - anotácie a postrehy. Láska je prosto to najväčšie mystérium, s akým sa môžeme stretnúť!
    http://www.mysterium.estranky.sk Otvoriť v novom okne
  • TISÍC A JEDNA NOC
    Skvost svetovej literatúry v limitovanej ponuke. Zlatá oriezka, viazané v hodvábe, najlepší slovenskí ilustrátori. Len do 30.apríla môžete na 7-zväzkovej sérii ušetriť až 70 eur! Kompletné vydanie po prvý raz na Slovensku, akú má 6 krajín na svete.
    http://www.tisicajednanoc.sk Otvoriť v novom okne
  • TOP KNIHY
    Najnovšie bestsellery, najpredávanejšie a najčítanejšie knihy za ceny, aké inde nenájdete. Výhodné zľavy, extra ceny, akciové ponuky. Knihy posielame hneď po zaplatení. Balné zadarmo, poštovné iba 1,90€, pri objednávke nad 40 eur posielame knihy zadarmo.
    http://www.topknihy.sk Otvoriť v novom okne
  • Náhľad nie je k dispozícii

    Ájurvéda a jóga.
    Jógová terapie, Ájurvéda - tradiční indická medicína, a Šiva Samhita. Odborná literatura o indické medicíně, zdravotních cvičeních a terapeutických technikách (pránájáma,pratjáhára,meditace,ásany,alchymie, úvod do principů orientální anatomie.
    http://ajurveda.home.sk Otvoriť v novom okne
  • Náhľad nie je k dispozícii

    Aktuální nabídka vydavatelství CAD Press.
    Nabídka nekomerční literatury - religionistika, orientalistika, náboženství, mystika, ezoterika, psychologie, léčitelství, psychotronika, New Age, spiritualita, parapsychologie, etnografie, antropologie, teozofie, filozofie.
    http://knihy2.home.sk Otvoriť v novom okne
  • Náhľad nie je k dispozícii

    Alchymie, astrologie, ESP a kabala.
    Knížky o hermetických vědách, kabale a okultismu. Anotace knih z oblasti parapsychologie (telepatie, tarot, hypnóza, karma, sny, věštění, Talmud a Zohár) a odkazy na specializované české a slovenské www.
    http://Magia2.home.sk Otvoriť v novom okne
  • Náhľad nie je k dispozícii

    Alternativní a orientální medicína
    Tradiční terapie a orientální léčitelství (Indie, Japonsko, Čína, Tibet) - jóga, meditace, masáže, reflexní terapie, mudry, makrobiotika a vegetariánství, šamanské léčitelské techniky a psychoterapie.
    http://altmedicina.home.sk Otvoriť v novom okne
  • Náhľad nie je k dispozícii

    Antropologie, etnografie a léčitelství.
    Sborníky o šamanizmu: rituály přírodních národů celého světa (Indiáni,Eskymáci, Tibet,Indie, Nepál,Sibiř,Havaj,Austrálie,Island,Afrika). Transformační vize, obřadní tance,léčitelství a teosofie, šamanizmus v židovské tradici,ESP a paranormální jevy.
    http://etnografia.home.sk Otvoriť v novom okne
  • Náhľad nie je k dispozícii

    Asijská bojová umění a sporty.
    Knihy a video - Distribuce knih a videokazet o bojových uměních a zdravotních cvičeních: aikido, akujóga, akupresúra, bušido, čchi-kung / chi kung / qigong, dim mak, džin šin džucu, džudo / judo, iaido / lukostřelba, jeet kune do, karate, kendo, kumite
    http://kungfu2.home.sk Otvoriť v novom okne
  • Náhľad nie je k dispozícii

    Astrál, okultismus a reinkarnace.
    Knihy o otázkách cestování v čase a posmrtného života, reinkarnace (převtělování), telepatie, putování duše, astrálního těla, mimosmyslového vnímání, komunikace s mrtvými a se záhrobím v kontextu různých nábož.systémů.
    http://okultizmus.home.sk Otvoriť v novom okne
  • Náhľad nie je k dispozícii

    Bar Jochaj a Kabala
    Pojednání o životě a díle slavného židovského učence, Rabbi Šimon Bar Jochaj, jemuž je připisované autorství Zoharu, základního kabalistického spisu, který obsahuje mystické výklady Bible (judaismus, židovské náboženství a mystika).
    http://kabala.home.sk Otvoriť v novom okne
  • Báseň.sk
    Báseň, básně, básnění.. je poezie o lásce a o životě, o lásce k životu a životní lásce.
    http://www.basen.sk Otvoriť v novom okne
  • Básne
    Web je určený všetkým tým, ktorí by radi zverejnili svoju vlastnú literátnu tvorbu, ako sú básne, poviedky, rozprávky, vtipy, denníky a podobne. Zaregistrujte sa a podeľte o svoje originálne myšlienky s našimi čitateľmi.
    http://www.spisovatelia.sk Otvoriť v novom okne
  • Náhľad nie je k dispozícii

    Buddhismus a psychologie.
    Anotace knihy - Moritova terapie a Naikon, léčba neurózy, vědecké aspekty zenové meditace a její terapeutické využití, zazen a medicína, hlubinná psychologie, meditace vhledu, meditace v psychoterapii, psychotronické jevy z pohledu buddhizmu.
    http://psychologia.home.sk Otvoriť v novom okne
  • Buddhistická společnost Zazen International.
    Informace o mezinárodní zen-buddhistické společnosti Róši Kaisena a jejích aktivitách v ČR a na Slovensku (dojo,buddhismus a bojová umění,knihy,meditace vsedě / zazen).
    http://www.zazen.sk Otvoriť v novom okne
  • Náhľad nie je k dispozícii

    Buddhizmus a ekologie
    Ukázky k knihy Eseje o buddhismu a ekologii. Unikátní antologie vzniklá při příležitosti Dne Země v r.1990, do které - kromě Dalajlámy, Thich Nhat Hanha a Allena Ginsberga - přispělo 30 známých vědců, básníků, buddhistických mnichů atd.
    http://ekologia.home.sk Otvoriť v novom okne
  • Náhľad nie je k dispozícii

    Budo distribuce - knihy a video o kung-fu
    Distribuce literatury a videokazet pro bojové umění. Čchi-kung / chi kung / qigong, džin šin džucu, iaido / lukostreľba, kendo, kobudo (zbraně z Okinawy: sai, tonfa, nunčaku, bó), šaolinské kung fu, taiči / tchaj-ťi / taiji, tchaj-ťi čchüan/tai-chi chuan
    http://budoliteratura.home.sk Otvoriť v novom okne